Äijän tylsästä sairasloma-arjesta, päivää.

Sairaslomaa on jäljellä kesäkuisesen polven tekonivelleikkauksen johdosta jokunen viikko. Huomenna menen talvella tehdyn lihavuusleikkauksen puolivuotiskontrolliin ravitsemusterapeutille, ensi maanantaina endokrinologian erikoislääkärille. Ja siitä jonkun päivän päästä rtg- kuvauksiin, ja sen jälkeen tekonivelhoitajan vastaanotolle.

Tämä vuosi on ollut elämäni kummallisimpia, rokulia on kertymässä lähelle neljä kuukautta näiden leikkausten vuoksi. Kieltämättä olo on vähän kuin pahantekijällä. Sanoin jo aiemmin valkotakkisille, että voisin töihin palata, mutta torppasivat aikomukseni, tai paremminkin sanoivat, että älä mene.

Mutta onpa sentään hyviä asioita töihin palatessa kerrottavana. Verenpainetauti on mennyttä, diabetes jäi tulematta ja uniapnea on äärimmäisen lievä, jos sitä on ollenkaan.  Näin iäkkään isäni ensimmäisen kerran puoleen vuoteen reilu viikko sitten, ja hyvää teki nähdä vanhan miehen myhäilevä ilme, kun ennen raskaasti ylipainoinen poika oli lähes normaaleissa mitoissa.  Ja hyvää tekee se, kun normaali iltakävely vaimon kanssa ei edellytä enää suihkussa käyntiä ja hiestä läpimärkien vaatteiden vaihtoa. Kun sama mies kantaa 40 kiloa kevyempää taakkaa, tämä käy ymmärrettäväksi.

Näillä mennään nyt.

Yksi kommentti artikkeliin ”Korjaamokäyntien väliraportteja odotellessa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s