Nyt ne sitten on saamassa sen Britannian EU-eron valmiiksi. Minä että senkun menette, kunhan ette mitään meiltä pyydä…

Sikäli kun muistan, äänestin itse ei EU:lle, ja kuten tavallisestikin vaaleissa, olin häviäjien puolella. Sitä en muuten osaa sanoa, että kävikö meille sitten hyvin vaiko huonosti siinä, kun en politiikasta juurikaan mitään ymmärrä.

Tuossa kun iltana muutamana kuoroharjoituksia pidin, avautui kunnallispoliitikko osastaan. Sanoi, että kun aina haukutaan. Kun on istunut 8 tuntia kaupunginhallituksen kokouksessa, ja sitten vain haukutaan. Vaan onpa kaiketi itse sinne pyrkinyt, mitä en tullut sanoneeksi, empaattinen kun koen aina olla.

Olisiko se niin, että se, joka nimensä haluaa histosiassa näkyvän, saa varautua reposteluun? Osa ihailee, osa kritisoi.Se on se paskan lapioijan osa,josta itse olen johdonmukaisesti kieltäytynyt sillä perusteella, etten jaksa näihin asioihin perehtyä saati niihin kantaa ottaa.

Seuraavan kerran otan kantaa seuraaavissa kirkollisvaaleissa ylihuomenna, sitä seuraanvan ensi kevään eduskuntavaaleissa. Enkä varmana äänestä hallituspuolueita, antakaa se minulle anteeksi.

Sillä olen perinjuurin kyllästynyt siihen kyynisyyteen, mitä meille on jo 31 vuotta ainoana realistisena totuutena luettu.

Tämä ei tarkoita sitä, että kaikkien tarvitsisi tätä mieltä olla.

En ole erityisen kypsä yhteiskuntakriitikko. Ei ole minulla viisastenkiveä siitä, miten kaikki hyvin olisi. Katsotaan se siis kaiken kansan valintajuhlissa ensi keväänä..

2 kommenttia artikkeliin ”Britannia kaiketi lähtee, korpilukkari vapailee…

 1. äej(n käppyrä :))

  ’kuten tavallisestikin vaaleissa, olin häviäjien puolella’

  Mie myös, ihan pyrin siihen, olen vaaleissa yleensä ollu häviäjien puolella; äänestänkin aina sellaista joka ei varmasti pääse. Mitä sitä suosikkeja äänestämään, sillä suosikeista pitävät fanit huolen.
  Hiljaiset ja vetäytyvät monesti ja usiasti oisivat hölöttävämpiä parempia asioita päättämään.

  Liked by 1 henkilö

 2. Juurikin näin, kunnioitettu hikkaj. Vaan käyväänhän uurnilla, sanotaan sanasemme. Ja annetaan piutpaut lehtien ja sosiaalisen median ohjeistajille.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s