Niin loppui lomat, ja alkoi työt.
Heti toisen työpäivän aamuna herään vuotavaan nenään. Aivastelen.  Illalla on  viikkomessu, pyydänkö esimiestä vaihtamaan jonkun siihen?
En. Minä hoidan saamani työtehtävät ja piste. Eilen oli vähän kysymystä äänen kanssa, mutta tänään se jotenkin toimi.

Huomenna harjoitutan viulistia, jolla oli ongelmia lukea nuoteista taukoja ja nuottiarvoja. Ehkä saamme La Paloman menemään, kuten on tarkoitettu. Se on minun tarkoitukseni. Lauantaina olen suruväen keskuudessa, ja teen, mitä pyydetään tehtäväksi. Se on Kari Rydmanin laulu, muuten normisatsia. Oskar Lindbergiä, joka on hanskassa ollut koko tämän ns uran ajan.

Lauantaina tuskin enää tirskutan, joten Kari R., kyllä minä sen laulun ihan hyväksyttävästi tulen laulamaan. Siinä on kyllä laulajalle haasteellinen oktaavihyppy, mutta olen sitä ennenkin harjoitellut.

5 kommenttia artikkeliin ”Töissä

 1. Mihinkä siinä Lapa Lomassa nuottiloita tarvitaan? (kysyy huilistifonisti, jolla soitto katkeaa heti, kun Jaakkokullan nuotit otetaan pois nenän edestä, toisin kuin hevimuusikolla, jolla käy samoin, kun nuotit pannaan eteen). No vitsi vitsi, mutta tuo biisi on armollinen komppaajan kannalta, kun sointujen määrä on yhtä vaille minimi. Toinen vastaava on muuten Die Gitarre und das Meer, eli Juanita war das Mädchen usw.

  Olen ymmärtänyt, että et paljon perusta politiikasta, enkä sitä toki minäkään. Näin vaalien alla on kuitenkin kaikki huvi ja hyöty otettava aiheesta irki, kuten pirkanmaalainen sanoo. Viime lauantaina nautin Antti Rinteen seurassa ja piikkiin kahvia ja punertavan lihan höystämiä sämpylöitä, ensi lauantaina tulee Juha Sipilä tarjoiluineen. Antti parka joutui vähän perumaan lihaveropuheitaan. Tuli mieleen, olisiko hirven syönti vahingollista ilmastolle? Elukkahan syö hiilinieluksi kasvavia puuntaimia ja aiheuttaa vaaratilanteita liikenteelle. Onko sähköauto tappavampi polttomoottorikäyttöistä hirvikolarissa? Rinne tuli paikalle Passatilla, Sipilällä on Tesla, saa nähdä, riittääkö patteri Savoon saakka.

  Voikee hyvästi ja eläkee immeisiks!

  Tykkää

 2. Kavi, miten mukava kuulla sinusta! Saapi siihen lapalommaan usseempiahi sointuja, vaan kahellae pärjää, myönnetään.
  Minen oo muuten olluna politiikkaseuroissa vasiten mennen ollenkaan. Vaan kerran olj tuossa kaupan pihassa joskus 2000- luvun alussa sittemmin Kelan pääjohtajaks noussuna rouva. Kahvia tarjoilj ja kyselj että mitenkä männee joku Siionin Kanteleen laulu. Minen sitä lauluva tiennä, ja harmitti, jotten suanna palaveltuva siinä kohassa.
  Kyllä minä, kuten Uuraisilla sanotaan, eänestämässä käyn.
  Vuan käyhän sinä huomenna teslamiestä tervehtimässä. Minun pittää männä hautajaisiin. Voekeehan työki siellä parraalla laella.

  Tykkää

  1. Mukavatahan se on kaulailla etenkin mussiikia.
   Minä tuota jo Kaville sanoinkin, että en oo läheltä nähny kun sen entisen ministerin, josta sitten Kelan pääjohtaja tuli.
   Sitten olen kerran istunu juhlissa I. Kanervan vieressä, tosin ehkä L. Onervan seurassa olisin saattanut olla mieluummin, mutta kun olin kuollessansa vain kymmenvuotias. Toisen kautta oli ja on se Lokalahden mieskin mukava ja asiallinen, kiitteli kylälukkaria Vinlantiasta, jonka kirkossa jyrräytin.
   Vaaliseuroissa ei ole tullut käytyä, mutta kyllä minä sitten kopissa käyn.

   Yksi tuttu on ehdokkaana, ja on pätevä immeinen, lukenut, sivistynyt ja pärjää eripuolueuskoistenkin kanssa. Jos sille vetäsis.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s