On siis niin, että presidentti Donald Trump joutunee väistymään Yhdysvaltain johdosta. Sen parempaa uutista ei ole kuultu aikoihin. Siis minun mielestäni. Minä kannatan kansanvaltaa, en mitään poliittista ideologiaa.

Donald Trump oli kaunis lopetus tai yhteenveto republikaanien voittokululle 1980- luvulta lähtien. Obama yrittti jotain, mutta jäi populismin alle.

Meillä asia on enimmäkseen otettu vastaan neutraalisti, vaan onpa jokunen sanonut, että Yhdysvalloissa äärivasemmisto kaappasi vallan. No, niinhän se oli Italian muinainen Berlusconi, joka sanoi vastustavansa kommunisteja, ja kommunisti puolestaan oli jokainen semmoinen, joka rohkeni sanoa Berlusconia vastaan sanasen.

Sama se on nyt voimassa näillä nimeltä mainitsemattomilta. Nimeltä mainitsemattomilta siksi, etteivät he yksinkertaisesti ansaitse tulla mitenkään mainituksi.

Ehkä aikamme ymmärtää vielä nauraa tuon porukan omaan arvoonsa. Ellei ymmärrä, tulee vanhuuteni olemaan sangen ikävä. Onneksi lapsuuteni, nuoruuteni ja keski-ikäni oli enimmäkseen ihan järjellistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s