Uutisten seuraaminen ei tunnu hyvältä. Ei tunnu hyvältä myöskään laittaa päätään pensaaseen sadun jäniksen lailla. Kai se on parasta katsella totuutta suoraan silmiin.


Minulla ei ole suuremmin mitään Venäjän kansaa vastaan. Veljeni luokkakaveri julistaa suureen ääneen käyneensä 66 kertaa Venäjällä, ja tavallisten ihmisten olevan ihan ok siellä. Niin varmasti onkin.

Ongelma on maan asevoimat. Päivittäin uutisissa saa lukea siitä, kuinka ne säälimättä moukaroivat Ukrainan siviilikohteita, perusteenaan niinkin ajankohtainen ja asiallinen asia, kuin että natsien eliminointi.

En tiedä kuinka paljon on propagandaa joukossa, mutta kuvat venäläisjoukkojen jäljistä Ukrainassa ovat puistattavia, ja tuovat mieleen luvut historiankirjoista, kuten Isovihasta, Suomen sodasta tai vaikka viime sodista. Mainituissa konflikteissa mainitun maan armeija on harjoittanut siviileitä kohtaan juuri samanlaista terroria, tappanut aseistamattomia, ryöstänyt, varastanut, vienyt orjiksi tai vangeiksi.

Edes elukat eivät tee niin. Petoeläimet kyllä tappavat, mutta enimmäkseen kaiketi ravintoa hankkiakseen. Veli venäläinen tappaa kylvääkseen kauhua ja sekasortoa.

Edes elukat eivät tee niin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s