Minä jotenkin ihailen ukrainalaisia. He kun tuumaavat kaiketi ainakin suurelta osin, että ei haluta olla Venäjän alaisia. Niillähän on kohtalaisen pitkä piustale kokemusta Neuvostoliiton osana olemisesta, ja kyseisen entisen valtion komennossa olleet maat ovat hankkiutuneet aika pitkälti Natoon ja Euroopan unioniin, mistähän johtunee…

Niinpä se sitten Venäjä-riepu koittaa kovasti ja kaikin keinoin – sellaisinkin, jotka esim. Venäjän ehdottomasti noudattama Geneven sopimus kieltää, mutta sen maan totuushan (pravda) onkin semmoinen, kuin asian pitäisi olla tai kuinka se pitäisi ymmärtää – saada ukrainalaisia ymmärtämään, että hitto vie, tuo maahan ei ole mikään maa eikä tuo kansa ole mikään kansa.

Ja konnamainen länsi sitten on aiheuttanut sen, että Venäjä-rievun armeijaparan on ollut otettava siviilien joukkomurhat ja -raiskaukset sekä sairaaloiden, orpo-ja vanhainkotien pommitukset käyttöön. Se on oikeastaan lännen vika, lännen kädet tässä veressä ovat.

Kun mennään Imatralta seitsemänkymmentä kilometriä itään, niin asia on ihan täsmälleen näin.

Kansalaispassivisti vain toteaa, että murhaaja on se, joka sen tappavan luodin ampuu, raiskaaja on se, joka elimensä väenvängällä toisen sisään tunkee. Ei kukaan muu kummassakaan tapauksessa.

Niinpä tohdin väittää, että itäisessä naapurissamme ei asu ihmisiä, vaan örkkejä, Tolkienin fantasiahahmojen kaltaisia. Niinpä maapallon ihmispopulaatio on kaiketi noin 145 000 000 pienempi kuin on kerrottu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s