Ennen sitä päivää ei kukaan olisi uskonut, että tässä pienessä kylässä olisi jo aamupäivällä sellainen hälinä ja hyörinä. Oli eletty    tähän päivään asti niin, että viimeisimmätkin uudistukset tulivat kauan sen jälkeen, kun asiat olivat olleet arkea suuremmissa paikoissa.

Nyt paikalla oli kaikkien TV-kanavien uutistoimitukset, kommentaattorit pauhasivat analyysejään, kaikki olivat oudon kiihkon vallassa, teorioita esitettiin. Yksi teoria oli anonyymin, globaalin ympäristöaktivistiryhmän protesti, veikkailtiin myös vieraan vallan vakoilupaalua, kolmas suosittu oli jokin salainen viesti joltain järjestöltä, joka ei osannut kertoa asiaansa.

Ainoastaan pikku Tuomas tiesi. Yksitoistajalkainen jättiläinen kiertäessään monoliittia maahan iski hänelle silmää ja näytti sormella, että hys. Tuomas nyökkäsi: sovittu.

***

Viikolla 43 on vuorossa kuvahaaste. Ei ole kolmea sanaa, vaan oheinen kuva. Katso kuvaa ja löydä siitä sadan sanan tarina.
Muuten ohjeet ovat samat tutut eli krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää.

Jätä krapusi linkki SusuPetalin blogiin susupetalsanat.wordpress.com
Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa.

Advertisement

10 kommenttia artikkeliin ”Monoliitti

 1. Päivitysilmoitus: Kotimatka | SusuPetal
  1. Ainakin tämä oli, kun vain ilkikurisesti vinkkasi pikku Tuomaalle silmää ja näytti että hys…. ei ole ilkeä jättiläinen tämä… eli kuin nuoruuden lempibändini Gentle Giant….

   Liked by 1 henkilö

  1. Kyllä, eikä hän hiisku. Hän tietää, ettei häntä kuitenkaan uskottaisi, mieluummin uskovat niitä paasaavia kommentaattoreita…

   Tykkää

 2. TV-toimittajien ilmestyminen kylälle ennakoi jotain epätavallista. Jäivät kuitenkin paitsi suuresta salaisuudesta, jonka jakoivat Jättiläinen ja Tuomas.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s