Olen oikeastaan tyytyväinen. Kun johtava kollega on ahkera ja valmis.

Pääsin pääsiäisestä vähällä. Keskiviikkona yksi ahtitekstitilaisuus, johon pistin joukkoon urkukappaleita ja lopuksi pari virttä.

Torstaina soitin kaksi messua, toisen sen ihanan perheenäitipapin kanssa, toisen herätyskristillisen työkaverin kanssa. Toinen julisti kohdalleni armoa, toinen vaatimuksia, joihin en yllä.

Perjantaina iltapäivällä soitin tilaisuuden, jossa toinen puhuja oli liki kahdeksankymppinen pastori, toinen se ihana perheenäitipappi. Kotiin läksin lohdutettuna.

Eilen sunnuntaina oli messu sen ihanan perheenäitipapin kanssa. Mukana oli paljon lapsia, joilla oli touhua ja hauskaa. Herätyskriitillisenä arvelen, että tässä sallittiin lasten tulla, näennäisharras totisuus jäi pois.

Muuten olen rakkaimpieni kanssa ollut ihmettelemässä lintuja. Merkittävimmät havainnot ovat ristisorsa, tukkakoskelo ja silkkiuikku.

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Ikääntyneen kylälukkarin pääsiäinen

 1. äej

  Sinulla enemmän kirkollisia kontakteja kuin minulla.
  Mutta sitten:
  harvoin ja hartaasti.

  Tykkää

 2. Hikkaj…
  Kun tätä ammatikseen tekee, niin hartaus on välillä hakusassa, sitä arkistuu näinkin juhlalliseen asiaan.
  Tosin on tilanteita, jotka laittavat tekemään parannuksen (termin parannus toinen suomennos on että alkaa ajatella uudella tavalla, olen ihan tohtorismieheltä tämän kuullut), niinkuin äsken keskustelu juuri leskeksi jääneen tuttavan kanssa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s