Odoteltiin hermostuneina rumpalia, keikan piti alkaa vartin päästä. Sieltä se lopulta tuli, ja jo päälle päin näkyi, ettei kunto ollut häävi. Takana oli varmasti päivä juopottelua, ja puhe sammalsi.

Sanottiin Jamin kanssa, että tämä on nyt tässä. Ne uudenvuoden keikat, mitkä on sovittu, hoidetaan. Paikan omistaja oli vihainen. Sanoi, että on ihan hilkulla, ettei laita meitä kesken illan lähtemään.  Soitettiin kuitenkin, ja se meni olosuhteisiin nähden tyydyttävästi.

Harmitti vietävästi. Oltiin tutustuttu rumpalin kanssa paria vuotta aiemmin, ja muistan edelleen kirkkaasti hänen hyvät puolensa. Mutta tuon illan jälkeen bändi ei voinut enää mitenkään jatkaa. Minulle ja Jamille se oli periaatekysymys.

***

Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin SusuPetalin blogissa.
Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi.
Jätä krapusi linkki Susun blogiin.
Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa.

Advertisement

10 kommenttia artikkeliin ”Soittokaveri

 1. Päivitysilmoitus: Korona | SusuPetal
 2. Joo, monenlaisten sotkujen selvittelyyn rumpalin vuoksi olisi voinut joutua. (”Hoida itses kuiville, katotaan sitten onko aihetta jatkoon” -neuvollakaan ei menossa olevalle kiertueelle ehdi)

  Tykkää

 3. Tosiaan harmittaa, sillä loppuviimeksi rumpali ei konkkaa tehnyt kuten minä sitten tein. Jäin hyveelliseksi pikkuperkeleeksi.

  Tykkää

 4. Alkoholistin kanssa on kyllä melko mahdoton mitään sopia. Tai sopia voi, mutta ikinä ei tiedä, miten sopimusten käy. On koettu tämä itsekin.

  Tykkää

 5. Porukkahommissa luottamus pitää olla täydellinen, että yhteispeli sujuu ongelmitta.
  Viina on vienyt monta hyvää ammattiosaajaa.

  Tykkää

  1. Sanottakoon vielä hyvin selvästi, että tämä ystävä ei ollut mikään alkoholisti., vaan suurkuluttaja – jos seikalla nyt on merkitystä.
   Nähtiin hänen kanssaan kerran noin 20 vuoden tauon jälkeen. Se oli jännä kokemus. Oikein perinpohjainen ystävyys ei näköjään kiinni välissä olleista vuosista – ne kuitataan parilla lauseella.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s